SommarYoga-Yin

90 MINUTER

Vi landar på mattan med det långa djupa andetaget till fåglarnas kvitter och vattnets porlande. Det långa andetaget och meditationen hjälper oss till en inre balans och djupare medvetenhet. YinYogans enkla positioner sträcker ut våra stela kroppar och tar oss till både lugn och avslappning. Vilan till Gongarnas vibrationer tar oss ännu djupare i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Passet avslutas med en meditation. Med sommarkortet har du möjlighet till 25 pass tisdagar, torsdagar och söndagar. Alla passen startar kl 19.00 och pågår till 20.30. Vi yogar i Sommarsal mitt ute i äppellunden. Efter passet finns det möjlighet att njuta av stillheten på bryggan intill Sommarsalen. Alla pass bokas samma dag med ett sms till 0703148367. Är ni fler i familjen som vill yoga får ni 10% rabatt . Tar du med dig en vän som aldrig varit på Wasstuna får ni båda 10 %. Detta erbjudande gäller om ni köper sommarkortet.

Dag: Tisdagar
Tid: 19.00-20.30
Start: 11 Juni
Slut: 13 Augusti
Uppehåll: 9 Juli
Pris: Sommarkort 2200 Kr ger dig möjlighet till 25 pass under sommaren tisdag, torsdag & söndag
Drop In: 300 Kr välkommen att boka platsen på hemsidan


SommarYoga-Kundalini

90 MINUTER

Är en enkel men kraftfull yogaform som stärker oss både mentalt och fysiskt. Vi utför enkla dynamiska rörelser som vi kombinerar med vår andning. Genom dessa enkla rörelser frigör vi ny energi. Det medvetna andetaget och meditationen hjälper oss till en inre balans och djupare medvetenhet. KundaliniYoga är effektiv mot stress, ökar kroppens rörlighet, ger kraft, stärker nervsystemet, skapar ett inre lugn. Vilan till Gongarnas vibrationer tar oss ännu djupare i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Passet avslutas med en meditation. Med sommarkortet har du möjlighet till 25 pass tisdagar, torsdagar och söndagar. Alla passen startar kl 19.00 och pågår till 20.30. Vi yogar i Sommarsal mitt ute i äppellunden. Efter passet finns det möjlighet att njuta av stillheten på bryggan intill Sommarsalen. Alla pass bokas samma dag med ett sms till 0703148367. Är ni fler i familjen som vill yoga får ni 10% rabatt . Tar du med dig en vän som aldrig varit på Wasstuna får ni båda 10 %. Detta erbjudande gäller om ni köper sommarkortet.

Dag: Söndagar & Torsdagar
Tid: 19.00-20.30
Start: 13 Juni
Slut: 15 Augusti
Uppehåll: 9 & 11 Juli
Pris: Sommarkort 2200 Kr ger dig möjlighet till 25 pass under sommaren tisdag, torsdag & söndag
Drop In: 300 Kr boka platsen på hemsidan


Kostnadsfri prova-på Yoga 25 och 26 augusti

Varmt Välkommen du som ännu inte provat att yoga på WasstunaYoga. Du som redan går och yogar på WasstunaYoga får gärna ta med dig en vän som önskar prova. Vi öppnar upp 18.45 och startar 19.00. Vi avslutar passet ca kl 20.30. För att du ska få prova både KundaliniYoga och YinYoga så kommer jag ge dig ett kombinationspass. Vi startar med det långa djupa andetaget som får dig att släppa taget och landa på mattan. Därefter öppnar vi upp med mjuk energigivande KundaliniYoga och fortsätter med stretchande YinYoga. Du kommer få vila till Gongarnas vibrationer. Välkommen att boka din plats under fliken boka.

Ingen kropp är för stel för att börja yoga.

Varmt Välkommen att boka dig för ett prova på pass vi boka fliken

Annette 

Wasstunas Klippkort:

Klippkort Ger dig 8 yogapass på valfri Yogakväll under sommaren. 

KOSTNAD: 2000 Kr