YinYoga

90 MINUTER

YinYogans enkla positioner sträcker ut våra stela kroppar och tar oss till både lugn och avslappning. Det här passet passar både nybörjare och mer erfarna yinyoga utövare. Kroppen kommer bli både mjukare och smidigare. Det blir lättare och lättare att släppa vardagens rutiner för att landa i lugnet. Det långa djupa andetaget kommer hjälper dig till att uppleva en större inre balans och meditationen öka medvetenheten. Efter yogapasset vilar vi till levande instrument som gongar, kristallskålar och rainsticks. Dessa vibrationer tar oss ännu djupare i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Är ni fler i familjen som vill boka er för hela kursen får ni 10% rabatt. Tar du med dig en vän som aldrig varit på Wasstuna får ni båda 10 %. Vill du gå fler kurser så får du rabatt 10% rabatt. Vill du yoga mycket och kunna hoppa in i alla klasserna så betalar du 6000Kr för hela hösten. Den summan går att dela på 4 inbetalningar.

Dag: Tisdagar
Tid: 19.00-20.30
Start: 3 september
Slut: 17 december
Uppehåll: 5 & 12 november
Pris: 2800Kr
Drop In: 300Kr välkommen att boka plats på hemsidan under fliken boka


KundaliniYoga

90 MINUTER

Är en enkel men kraftfull yogaform som stärker oss både mentalt och fysiskt. Vi utför enkla dynamiska rörelser som vi kombinerar med vår andning. Genom dessa enkla rörelser frigör vi ny energi. Det medvetna andetaget och meditationen hjälper oss till en inre balans och djupare medvetenhet. KundaliniYoga är effektiv mot stress, ökar kroppens rörlighet, ger kraft, stärker nervsystemet, skapar ett inre lugn. Vilan till Gongarnas vibrationer tar oss ännu djupare i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Passet avslutas med en meditation. Är ni fler i familjen som vill yoga får ni 10% rabatt Tar du med dig en vän som aldrig varit på Wasstuna får ni båda 10 %. Vill du gå fler kurser så får du rabatt 10% rabatt. Vill du yoga mycket och ha möjlighet att kunna hoppa in i alla klasserna så betalar du 6000Kr för hela hösten. Den summan går att dela på 4 inbetalningar.

Dag: Söndagar & Torsdagar
Tid: 19.00-20.30
Torsdagskursen start: 5 september
Söndagskursen start: 8 september
Torsdagskursen slut: 12 december
Söndagskursen slut: 15 december
Uppehåll: 3, 7, 10 & 14 november
Pris: 2400Kr / kurs.
Drop In: 300 Kr boka platsen på hemsidan


Kostnadsfri prova-på Yoga 26 augusti

Varmt Välkommen du som ännu inte provat att yoga på WasstunaYoga. Du som redan går och yogar på WasstunaYoga får gärna ta med dig en vän som önskar prova. Vi öppnar upp 18.45 och startar 19.00. Vi avslutar passet ca kl 20.30. För att du ska få prova både KundaliniYoga och YinYoga så kommer jag ge dig ett kombinationspass. Vi startar med det långa djupa andetaget som får dig att släppa taget och landa på mattan. Därefter öppnar vi upp med mjuk energigivande KundaliniYoga och fortsätter med stretchande YinYoga. Du kommer få vila till Gongarnas vibrationer. Alla kan delta nybörjare som mer van. Välkommen att boka din plats under fliken boka.

Ingen kropp är för stel för att börja yoga.

Varmt Välkommen att boka dig för ett kostnadsfritt prova på pass vi boka fliken

Annette 

Wasstunas Klippkort:

Klippkort Ger dig 8 yogapass på valfri Yogakväll i mån av plats. Du bokar ett klippkort under fliken boka. Klippkortet gäller terminsvis.

KOSTNAD: 2000 Kr