Mitt hjärta längtar till Wasstuna <3
Miljön, energierna samt din genuina värme, medkänsla, kunskap och närvaro skapar magi!!!
Tack underbara Annette för allt du gör och allt du är <3
— Linda

Fantastiskt inspirerande miljö. Vackert, lugnt och energifyllt på samma gång. Annette är dessutom en härlig vägledare med balanserad energi och stor klokhet.
— Christina

Bästa yoga i hela Stockholms län! Miljö som inte finns någon annanstans. Ljuden från gongar och kristallskålar är healing för själen. En gång yoga på Wasstuna = alltid yoga där!!
— Izabella

Att få komma till Wasstuna är verkligen härligt. Det är så vackert och så rogivande. När jag väl är där vill jag inte åka därifrån. Jag längtar redan till nästa gång. Kroppen blir lugn av yogan och miljön. Nästa gång blir det ett heldagsretreat.
— Helena

Just hemkommen och rofylld från en underbar helg retreat i fantastiskt miljö. Det var en mycket bra balans mellan yinyoga, kundaliniyoga och meditationer. Annette är mycket karismatisk, kunnig och duktig på att förklara och instruera olika rörelser. Imponerande smakfull inredning med individuellt designade rum. Jag kommer definitivt tillbaka hit och kan varmt rekommendera till andra.
— Annica

Varje gång jag lämnar Wasstuna efter yogan, känns det som problem och negativa tankar har försvunnit eller åtminstone inte längre dominerar. Jag vill då ha tystnad runt om mig, och jag pustar ut där jag sitter och kör. Härligt!
— Bosse

Varje detalj genomsyras av kärlek och omtanke.
Att vistas i denna vackra miljö och bli ompysslad från morgon till kväll gjorde att jag snabbt kunde släppa taget och vaggas in i den härliga energin som AnNette sprider.
— Linda