Back to All Events

Time For Us

Liggande Time for us.jpg

Wasstuna Yoga bjuder in dig och din kärlek till en heldag.

Wasstuna är en magisk plats där ni tillsammans checkar ut från vardagen - för att checka in både till er själva men också till varandra - långt ifrån mobil, dator och vardagsrutiner. Vår önskan är att ni ska få uppleva en fin stund tillsammans, där ni kan släppa taget för en dag och uppleva mer av varandra Till Wasstuna är alla välkomna nybörjare som mer van yogautövare.

Redan när ni passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts ni av ett lugn. Där välkomnas ni av Annica Wasstunas rawfood kock. Annica serverar gröna drinkar full av näring. Därefter inleder vi med djupverkande och vitaliserande KundaliniYoga och meditation som berör. Alla kan delta – såväl nybörjare som mer vana yogautövare.

Dagens unikt sammansatta 3-rätters rawfood-lunch serveras i vår ljusbeklädda matsal. Annica guidar er igenom varje rätt med sin unika smakupplevelse, och all mat har lagats med kärlek och utan stress. Vi äter i tystnad så att alla våra sinnen kan vara närvarande i smakupplevelsen.

Efter lunch fortsätter dagen med en guidad kroppsmeditation följt av vila till kristallskålarna. Sedan klär vi på oss efter väder för en breathwalk längs odlingar och fält. Vi låter naturen fylla oss med ny energi. Tillbaka igen får våra sinnen än en gång njuta av nya fantastiska smakupplevelser genom några av rawfood-världens färgsprakande efterrätter.

Dagen avslutas med ett skönt YinYoga pass och vila till ett långt vibrerande Gongbad,  Gongarnas vibrationer påverka kroppen och alla dess energibanor. Ljudvågorna för er varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandet. Ni ligger alldeles stilla och låter kropparna få en möjlighet att släppa alla fysiska och känslomässiga blockeringar.

Välkomna till Wasstuna för en djupare upplevelse av varandra.

kl 10.30 – 17.00

Pris 2450Kr per par

Earlier Event: September 20
KundaliniYoga
Later Event: September 23
KundaliniYoga