Back to All Events

Prova på Yoga

DSC_1219-HDR.jpg

Kostnadsfri prova på Yoga på Wasstuna

Har du en längtan efter att prova om yoga är något för dig? Du behöver varken vara vig eller vältränad. Alla kroppar är välkomna. Tisdagen den 28 får du prova ett mjukt välkörande KundaliniYoga pass För dig som inte tidigare gästat Wasstuna så är prova på kvällen utan kostnad. Boka din.

Tisdag den 28:e augusti kl 19.00-20.30

Du kommer då få ta del av Wasstunas historia, Prova på det långa djupa andetaget, ett mjukgörande KundaliniYoga pass, vila till Gongarnas vibrationer samt en andningsmeditation. Vi avslutar kvällen i loungen med te och möjlighet att ställa frågor.

Höstterminen startar söndag den 2:a september.
Söndag kl 19.00-20.30 KundaliniYoga
Tisdag kl 19.00-20.30 YinYoga
Torsdagar kl 19.00-20.30 KundaliniYoga

Du hittar priserna under fliken priser.

Välkommen att boka ditt kostnadsfria prova på pass här.

Earlier Event: August 26
Time to go within
Later Event: August 29
PROVA PÅ YOGA