Back to All Events

Kundalini-YinYoga

untitled shoot-7088.jpg

Tisdagar Kundalini-YinYoga

Vi kombinerar två fantastiska yogaformer i denna unikt sammansatta yogakurs tisdagar kl 19.00-20.30. I varje klass ingår Kundalini och YinYoga, vila till gongarnas vibrationer och meditation. Varje pass är 90 minuter långt. Första halvan av passet njuter vi av att få upp energiflödet med den mer dynamiska KundaliniYogan. Vi tar oss sedan ner i kroppen med hjälp av YinYogan. Den tar oss till lugnet och avslappningen. Vilan till Gongarnas vibrationer tar oss ännu djupare ner i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Passet avslutas med en meditation. Vårterminen består av hela 15 veckor och priset är 2550 kr. Start tisdag den 6 februari.

KundaliniYoga

Enligt KundaliniYogan vilar en livsenergi djupt inom oss. Genom att utöva den här yogaformen så får vi tillgång till denna energi och får då hjälp att utveckla oss mot vår fulla potential. Denna yogaform har sin grund i en mycket gammal visdom, men har mycket att ge oss moderna människor. Genom dessa enkla men kraftfulla tekniker hjälper vi kroppen att relativt snabbt återställa sig och komma i balans. Livet blir lättare att hantera och blir samtidigt mer njutningsfullt. En ökad medvetenhet samt en starkare och rörligare fysisk kropp. Denna enkla yogaform anpassas lätt för alla kroppar. Du behöver varken vara vig eller vältränad.

YinYoga

Tar oss till djupare avslappning och en ökad närvaro. De mycket enkla ställningarna i YinYogan utförs alltid liggande eller sittande. YinYoga hjälper våra muskler till att slappna av helt. Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfullness. I Yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte, och vi undviker kroppens ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare i avslappningen.

Två fantastiska yogaformen i ett och samma pass.

Earlier Event: April 29
KundaliniYoga