Back to All Events

Time to go within

Time to go Within HEader.jpg

Time to go within

Jag har länge längtat efter att kunna erbjuda er gäster just en sådan här resa. Jag känner en enorm tacksamhet till Jessica som gjort plats i sin kalender för att få till dessa retreat.

Jessica Vesterlund och Annette Wasting ger dig nio möjliga möten med dig själv under 2018. Kanske den viktigaste resan i ditt liv, resan djupt in i dig själv. Vi ger dig möjligheten att igen och igen kliva in i en villkorslös närvaro så att du kan möta din inre röst och finna mod och kraft till ytterligare expansion. Jessica tar dig med på de djupa samtalen där du möter både de små och stora livsfrågorna. Hon ger dig guidade meditationer som hjälper dig  att expandera. Annette kommer ge dig både Gongarnas förlösande och aktiverande vibrationer men också några av yogans djupgående rörelser som öppnar upp och förenar både kropp, sinne och själ.

Tid 14.00-17.00

Pris 750 kr

Earlier Event: April 14
Heldagsretreat
Later Event: April 15
KundaliniYoga