Back to All Events

HELGRETREAT


Några få tillfällen per år ger vi dig möjlighet att uppleva en hel helg på Wasstuna Yoga. Dessa är unikt sammansatta för varje tillfälle. Helgen den 4 augusti – 6 augusti, träder du in i stillhet och lugn för att öka din medvetenhet om vilka områden i ditt liv du vill förändra och skapa ett större flöde i. Tillåt dig att nå en djupare insikt vart du har dina obalanser. Öka din motivation till att skapa balans så att du kan börja göra de förändringar du vill göra för att leva det liv du vill leva.

Du kommer få uppleva Wasstunas underbara energi, våra kraftplatser i naturen. Du kan tryggt överlämna dig till KundaliniYoga som hjälper dig att öppna upp för en djupare förståelse och expansion. Meditationer och Gongarnas förlösande effekter. YinYogan som tar dig till en ökad närvaro och kommer hjälpa din fysiska kropp till ett behagligt välmående. Allt ingår, du kommer som du är för att få en djupare upplevelse av dig själv så att du kan ta dig till din kraftkälla och öka din kreativa energi..

Redan kl 18.00 fredag den 4 augusti står energigivande snacks och väntar på dig i loungen. Du kan tryggt luta dig tillbaka allt ingår. Vill du kika in i våra magiska rum så hittar du dem här. Söndag avslutar vi med en lunch och kl 13.00 lämnar du Wasstuna Yoga för den här gången.

Pris 3450Kr

Fredag 4 augusti kl 18.00
till
Söndag 6 augusti

kl 13.00

Earlier Event: August 3
KUNDALINIYOGA
Later Event: August 6
KUNDALINIYOGA