Back to All Events

HELGRETREAT


Några få tillfällen per år ger vi dig möjlighet att uppleva en hel helg på Wasstuna Yoga. Dessa är unikt sammansatta för varje tillfälle. Helgen den 7 juli – 9 juli, träder du in i stillhet och lugn.  

Du kommer få uppleva Wasstunas underbara energi, våra kraftplatser i naturen. Du kan tryggt överlämna dig till KundaliniYoga som hjälper dig att öppna upp för en djupare förståelse och expansion. Meditationer och Gongarnas förlösande effekter. YinYogan som tar dig till en ökad närvaro och kommer hjälpa din fysiska kropp till ett behagligt välmående. Allt ingår, du kommer som du är för att få en djupare upplevelse av dig själv så att du kan öka din medvetna närvaro och expandera i kärlek till livet.

Redan kl 18.00 fredag den 7 juli står energigivande snacks och väntar på dig i loungen. Du kan tryggt luta dig tillbaka allt ingår. Vill du kika in i våra magiska rum så hittar du dem här. Söndag avslutar vi med en lunch och kl 13.00 lämnar du Wasstuna Yoga för den här gången.

Pris 3450Kr


Fredag 7 Juli kl 18.00
till
Söndag 9 Juli kl 13.00

Earlier Event: July 6
KUNDALINIYOGA
Later Event: July 9
KUNDALINIYOGA