Back to All Events

HELDAGSRETREAT

21 OKTOBER EN DAG FÖR HELANDE AV BÅDE KROPP OCH SJÄL

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här ges du möjlighet att komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft. Till Wasstuna är alla välkomna nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 21.a oktober bjuder Wasstuna Yoga in till en heldag för dig som vill ge kroppen en chans till återhämtning, balansering och helande.

När du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Ljusinsläppet 7 meter upp låter solstrålarna spela vackert på de gamla takbjälkarna från 1800- talet. Du är varmt välkommen att landa på Wasstuna redan kl 10.00. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Kryp upp i soffan med gårdens egna ekologiska mynta te. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer.

Vi startar kl 10.30 med ett djupgående KundaliniYoga pass som hjälper till att öka energiflödet och öppna upp runt hjärtchakrat. Släppa upp gamla känslomässiga och fysiska stagnationer samtidigt som immunförsvaret aktiveras.

Vi serverar vegetarisk gluten- och laktosfri lunch i vår vackra matsal. Dagen fortsätter med en  energigivande Breathwalk längs våra ängar och odlingar i höstens vackra färger. Breathwalk hjälper till att fylla på med naturens livshöjande energier. I loungen väntar vårt eget rawfood fika. Vi tar oss vidare in till yogasalen för ett skönt YinYoga pass som arbetar på immunförsvaret följt av ett Gongbad Gongbadets vibrationer påverkar kroppen och alla dess energibanor. Gongarna skapar en djup avslappning. Ljudvågorna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning inte ens sömnen kan ta dig till. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från instrumenten bära dig liksom vågor, där du surfar med. Här ges kroppen möjlighet att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Inget Gongbad är det andra likt.

Lördag 21 Oktober
Kl 10.00 – 16.00
Din investering 1250 Kr.

Varmt välkommen att boka dig på vår hemsida wasstunayoga.se eller direkt med ett mail till annette@wasting.se

Earlier Event: October 18
KUNDALINIYOGA
Later Event: October 22
KUNDALINIYOGA