Back to All Events

Vedic Art & Yoga Retreat


Till det här retreatet har vi bjudit in Vedic Art läraren Eva Danneker. Det kommer bli en alldeles magisk helg. Eva kommer väcka din skaparlust och utveckla ditt skapande med hjälp av de 7 första principerna i Vedic Art. Skapandet sker enkelt och naturligt helt utan prestige - inifrån och ut. Här på Wasstuna kan du tryggt släppa taget, vila i nuet och hitta in till ditt sanna jag. Utöver Vedic Art kommer du få uppleva Yin-, Restorative-, KundaliniYoga, olika Meditationer och flera vibrerande Gongbad. Till detta retreat ingår precis allt. All mat vi lagar gör vi på gluten och laktosfria produkter. Nätterna spenderar du i något av våra vackra chakrarum. Vill du läsa mer kika in under fliken VÅRA RETREAT.


Pris 4950Kr

Earlier Event: September 23
Magiska Måndagar
Later Event: October 4
HelgRetreat