Back to All Events

HelgRetreat


Wasstuna Yoga i samskapande med Mia Holm som driver The Horse Call ( Med Hästar Som Lärare) bjuder vi in till vårt retreat SJÄLENS TIDSLÖSA VISDOM – ETT MAGISKT RETREAT BORTOM DE VARDAGLIGA.

Genom en djupare kontakt med Själen, Kroppen och Medvetandet kan vi börja uppleva mer av vilket mirakel livet är, vilka mirakel vi är. Att i tystnad, öppna upp med mjuk djupgående yoga, njuta av Gongarnas förlösande effekter, ta del av meditationer och hjärtfyllda möten med Helande Hästar upptäcka mer av allt det vackra som är vi är inte bara en gåva till oss själva, det är en gåva till Världen. När vi tillåter oss att leva i samklang med vår sanna natur sprider vi ringar på vattnet, vi håller möjligheten att alla får lov att leva sitt liv i samklang och skönhet. Hästar har en fantastisk förmåga att få oss att minnas vilka vi är. Helt utan dömande bjuder de in till att existera fullt närvarande i alla aspekter av livet, både fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt. Förbehållslöst ser och känner de igenom alla våra försvar och med en påtaglig villkorslös kärlek visar de oss vägen hem till oss själva.

Till detta retreat ingår allt. Den vegetariska maten tillagar vi på Wasstuna med gluten och laktosfria produkter. Nätterna tillbringar du i något av våra vackert utsmyckade chakrarum. Rummen är skapade utifrån varje chakras unika energi, i sin färg med sina specifika detaljer. Textilier och snickerier har vi hämtat hem från Nepal och Indien för att skapa magi för dig. Vi har möjlighet att ta emot 14 gäster. Fyra av våra rum är tvåbädds rum. I våra två större rum har vi möjlighet att ta emot tre nattgäster.

Fredag kl 16.00 – söndag kl 15.00
Pris 5500Kr

Earlier Event: May 24
HelgRetreat
Later Event: June 7
Restore & Reload