Back to All Events

Time For You

Time For You med specialtema Min Kropp – Mitt i Livet

Wasstuna Yoga bjuder in dig till hormonresan – Du kommer få ökad kunskap och förståelse om kroppens förändring genom livet och hur du kan få mer lust & liv till åren. Specialinbjuden gäst är Eva Strand. Eva har mer än 30 års erfarenhet inom kvinnohälsa. Hennes specialområde är hormoner, sorg och smärta.

Du är varmt välkommen att checka in på Wasstuna redan kl 9.00. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Landa i soffan med gårdens egna ekologiska mynta te och frukt. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer. Retreatet startar kl 9.30 med ett mjukt vitaliserande KundaliniYoga pass följt av en djupverkande meditation. Eva håller därefter dagens första föredrag om våra kroppars förändring genom livet.

Till lunch serverar vi en vegetarisk tvårätts meny som är både gluten och laktosfri. Vi äter i tystnad så att alla våra sinnen kan vara närvarande i smakupplevelsen. Efter lunchen fortsätter dagen med en guidad kroppsmeditation följt av vila. Sedan klär vi på oss efter väder och tar oss ut på en breathwalk längs odlingar och fält och låter naturen fylla oss med ny energi. Väl tillbaka står rawfood fikat uppdukat. Till det serverar vi gårdens egna ekologiska äppelmust och te.

Dagen fortsätter med Evas andra föredrag med tema hur vi kan få mer Lust & Liv till åren. Vi avslutar dagen med en skön meditation.

Med ny kunskap, ett större lugn och djupare närvaro lämnar du Wasstuna för den här gången.

Earlier Event: June 28
HelgRetreat
Later Event: July 26
HelgRetreat