Back to All Events

Restore & Reload


Resore and Reload header utan datum  - Copy.jpg

Restore & Reload

En unik upplevelse där du checkar ut från vardagslivet och checkar in till dig själv, tillbringar kväll, natt och morgon i Wasstunas lugna oas. Du upplever mer av kropp och sinne, laddar batterierna, upplever känslan av total avkoppling. När morgonen går in i förmiddag, känner du att kraften och energin har återvänt till kroppen.

Du är välkommen att checka in på Wasstuna från kl 18.00 på fredag kväll. När du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Landa i soffan med gårdens egna ekologiska mynta te och uppdukade energigivande snacks. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer.

Kvällen startar med ett 90-minuters YinYoga pass. Enkla ställningar som alltid utförs liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter YinYoga musklerna att slappna av helt. Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfullness. I YinYoga stretchar vi inte, vi drar inte, och vi undviker kroppens ytterlägen. Vi fortsätter med RestorativeYoga, som med hjälp av kuddar, vikter och filtar tar oss till ett viktlöst tillstånd. Vi slappnar av och låter kroppen vara i stillhet och kommer på så sätt mycket djupare i avslappningen. Vila till kristallskålarnas vackra vibrationer. Avslappnade tar vi oss vidare till loungen som badar i ljusens sken. I tysthet serveras Wasstunas te och nybakta matnyttiga fröfrallor och frukt. En stund i tysthet, innan vi återigen tar oss till yogasalen för en längre meditation. och ett vibrerande Gongbad. Vibrationerna från gongarna och de andra instrumenten tar dig till ett tillstånd bortom sömnen. När klockan börjar närma sig 22.30 är det tid att göra sig i ordning för natten. Kl. 23.00 är det tyst och mörkt, så att nattens sömn kan fortsätta balansera och skänka återhämtning till kropp och sinne.

Natten tillbringar du i något av våra vackert utsmyckade chakrarum. Rummen är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. På Wasstuna har vi 6 rum. Två tre-bäddsrum samt 4 tvåbäddsrum.

Tidigt på lördagsmorgonen  klingar de tibetanska klockorna och återigen ses vi i yogasalen för ett energigivande KundaliniYoga pass. I vår ljusbeklädda rogivande matsal serverar vi frukosten i tysthet.

Klockan 10.00 lördag förmiddag lämnar du Wasstuna med ett större lugn och djupare närvaro. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Välkommen att njuta mer av dig själv.

Pris 1950 kr 

Fredag 18.00- Lördag 10.00

Earlier Event: June 3
Time to go within
Later Event: June 10
Deep Relaxation