Back to All Events

Tredagars-Retreat på Wasstuna Yoga


Helgretreat 2017.jpg

Tredagars-Retreat på Wasstuna Yoga

Fredag den 29 juni - söndag den 1 juli kl 13.00
Fredag den 3 augusti - söndag den 5 augusti kl 13.00
Fredag den 10 augusti - söndag den 12 augusti kl 13.00

Wasstuna Yoga bjuder in till ett tredagars yogaretreat i vår vackra rogivande miljö, där allt ingår. Redan när går upp för trappan, öppnar dubbeldörrarna in till loungen så känner du  lugnet. Här väntar Wasstunas eget ekologiska mynta te och energigivande snacks. Ge dig tid att strosa runt i shoppen, kryp upp i soffan bara låt vår avstressande miljö ge dig lugn och ro. Insup alla vackra detaljer gör dig hemmastadd, för här kan du tryggt överlämna dig för en djupare upplevelse av dig själv. Alla är välkomna nybörjare som mer van yoga utövare.

På dessa tredagars-retreat ingår allt och du får bla uppleva Yin-, Restorative- och KundaliniYoga, Gongbad, Breathwalk, olika meditationer. Beroende på väder och vind så alternerar vi mellan vår vackra yogasal från 1800-talet och vår sommarsal mitt ute i vår äppellund, nära vatten och djurliv. Vi vandrar mellan prat och tysthet.

KundaliniYogan hjälper dig att öppna upp för en djupare förståelse och expansion. Meditationer och Gongarnas förlösande effekter. YinYogan som tar dig till en ökad närvaro och som hjälper din fysiska kropp till ett behagligt välmående. RestorativYogan som tar dig till en djup avslappning. Breathwalk en gående yoga i naturen som ger en härlig energipåfyllnad.

All vegetarisk mat vi serverar, lagar vi på gården. Den är tillagad på gluten och laktosfria produkter. Måltiderna intar du i tystnad i vår rogivande ljusbeklädda matsal. Nätterna tillbringar du i något av våra vackert utsmyckade chakrarum. Rummen är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. Vi har 6 rum varav 2 stycken är trebäddsrum och 4 stycken är tvåbäddsrum. Våra rum hittar du under fliken yoga.

Med ett större lugn och djupare närvaro lämnar du Wasstuna Yoga för den här gången. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Varmt välkommen att uppleva mer av dig själv.

Pris 3950 kr

Fredag kl 18.00 – söndag kl 13.00

Earlier Event: June 16
Heldagsretreat
Later Event: July 27
Deep Relaxation