Back to All Events

Time to go within

Time to go Within HEader.jpg

Time to go within

Time to go within- din stund för total närvaro och samvaro med ditt hjärta och din själ. Höstterminens fjärde och sista resa med Time to go within - meditation och ceremoni retreat på Wasstuna Yoga. Jessica Vesterlund leder meditationerna & ceremonierna. Annette Wasting leder Yogan & Gongbaden. Tillsammans skapar vi en omslutande själsfull atmosfär för dig att öppna upp ditt hjärta i.terminsavslutning med extra magisk ceremoni och meditation där vi firar Ljusets återkomst denna Vinstersolståndets kväll. Detta blir en unik och kraftfull ceremoni med fackeltåg, Gongbad under stjärnorna och mycket mera. Begränsat antal platser denna gång så vänta inte för länge att anmäla
Obs detta är en fredag, tiderna ligger lite annorlunda, vi träffas under en längre stund än vanligt, vi bjuder på varm soppa och nybakt bröd ochh Wasstunas egna ekologiska gårdste.

Tid 18.30-23.00.
Pris 1100Kr

Earlier Event: December 16
Deep Relaxation
Later Event: December 22
Time For You