Back to All Events

Time to go within

Time to go Within HEader.jpg

Time to go within

Time to go within - din stund för total närvaro och samvaro med ditt hjärta och din själ. Höstterminens tredje och näst sista resa med Time to go within - meditation och ceremoni retreat på Wasstuna Yoga. Jessica Vesterlund leder meditationerna & ceremonierna. Annette Wasting leder Yogan & Gongbaden. Tillsammans skapar vi en omslutande själsfull atmosfär för dig att öppna upp ditt hjärta i.
Tema för söndag den 25 november är - Du är ditt syfte och ditt äventyr. En upptäckts resa in i nya delar av ditt inre universum. Denna dag är det din själ som tar rodret och guidar dig till möte med det outforskade.

Välkommen till din inre resa

Tid 14.00-17.00

Pris 750 Kr


Earlier Event: November 23
Restore & Reload
Later Event: December 8
Time For You