Back to All Events

BALANCE AND HARMONY

HELDAGSEVENT PÅ WASSTUNA YOGA 10.00-16.00

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 8:e april erbjuder Wasstuna Yoga en heldag för att skapa mer balans och harmoni i livet.

Ett skönt djupgående 2,5 timmars långt KundaliniYoga pass i ett enda långt flow . I varje övning ges ett stilla tillfälle att uppfatta känslan av energiflödet i ditt chakra. Övningarna hjälper till att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Vilket ger ett ökat energiflöde i hela kroppen som skapar en större harmoni och balans i livet. Dagen fortsätter med en chakra meditation. En energigivande breathwalk i vårens vackra färger längs ängar och odlingar. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Instrumenten skapar en djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gongarnas ljudvågor för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till.

På Wasstuna bjuder vi på vegetarisk gårdsproducerad lunch i matsalen. Till dessert serverar vi Svenskproducerad Gelato, gjord på traditionellt italienskt vis. Under eftermiddagen dukar vi upp yogisk fika i loungen.

Pris 1250 kr.

Välkommen
Annette Wasting       

Earlier Event: March 31
RESTORE AND RELOAD
Later Event: April 17
DEEP RELAXATION