Back to All Events

PROVA YOGA KOSTNADSFRITT

KOSTNADSFRI PROVA-PÅ-YOGA
Yoga en härlig träningsform, som är så mycket mer än träning. Nyfiken på att börja yoga på Wasstuna Yoga? För dig som ännu inte hittat hit varmt välkommen attprova kostnadsfritt de olika formerna av yoga som finns på Wasstuna Yoga lördag den 11 mars. För dig som redan yogar här ta med dig en vän som vill prova så går du självklart kostnadsfritt du också. Boka din prova-på-yoga på wasstunayoga.se. Prova på passen är 60 minuter långa.

MediYoga kl 10.00
Medicinsk Yoga - MediYoga är en terapeutisk form av KundaliniYoga. MediYogan passar både dig som vill ha yoga som rehabilitering och dig som bara söker ett mjukt sätt att komma i balans. Den är mjuk, inkännande och samtidigt mycket kraftfull. Fysiska övningar kombineras med andnings och koncentrationstekniker. Korta enkla yogapass kombineras med djupverkande meditationer. Alla kan utöva MediYoga, även du som har fysiska begränsningar eftersom den kan utföras sittandes på stol.
 

YinYoga kl 13.00
En lugn och stretchig yogaform med fokus på kroppens bindväv, leder och ligament. Vi använder oss av ett fåtal positioner. Hemligheten ligger i att vila i ställningarna, att släppa kontrollen och låta gravitationen göra jobbet, att slappna av så mycket i musklerna att man får verkan i bindväv, ligament och skelett. En underbar yoga för stela kroppar.
 

KundaliniYoga kl 16.00
Är både en vital och dynamisk yoga. Här får du lära dig de olika andningsteknikerna, kroppsställningarna, meditationerna. KundaliniYoga bygger styrka, kondition och rörlighet. Skänker utövaren lugn och harmoni. En yoga form som hjälper till att skapa en större livsglädje.

 

Earlier Event: February 24
GONGBAD
Later Event: March 12
DEEP RELAXATION