Back to All Events

INRE KRAFT

HELDAGSEVENT PÅ WASSTUNA YOGA 10.00-16.00

Lördag den 4 februari erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då vi öppnar upp vårt eget kraftcentrum – navelchakrat. Vi väcker upp energin för ökat självförtroende och inre styrka, så att vi kan få tillgång till modet att genomföra det vi innerst inne önskar.

Ett djupverkande kraftfullt KundaliniYoga pass som stimulerar navelchakrat, våran egen kraftkälla. Meditationer som hjälper oss till ett större fokus, längre uthållighet och mer energi. En skön uppfriskande breathwalk i vinterlandskapet längs ängar och odlingar. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Instrumenten skapar en djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gongarnas ljudvågor för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till.

På Wasstuna bjuder vi på vegetarisk gårdsproducerad lunch i matsalen. Till dessert serverar vi Svenskproducerad Gelato, gjord på traditionellt italienskt vis. Under eftermiddagen dukar vi upp yogisk fika i loungen.

Pris 1250 kr.

Välkommen
Annette Wasting   

Earlier Event: January 29
DEEP RELAXATION
Later Event: February 17
RESTORE AND RELOAD