Back to All Events

Time for us (Valentines Day)

Time for us Header.jpg

Time for us Valentines Day

Wasstuna Yoga bjuder in dig och din kärlek till en lyxig dag mitt i veckan.

Wasstuna är en magisk plats där ni tillsammans checkar ut från vardagen - för att checka in både till er själva men också till varandra - långt ifrån mobil, dator och vardagsrutiner. Vår önskan är att ni ska få uppleva en fin stund tillsammans, där ni kan släppa taget för en dag och uppleva mer av varandra Till Wasstuna är alla välkomna nybörjare som mer van yogautövare.

Redan när ni passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts ni av ett lugn. Där välkomnas ni av en sprakande grön drink full av näring. Därefter inleder vi med djupverkande och vitaliserande Yoga och meditation som berör. Alla kan delta – såväl nybörjare som mer vana yogautövare.

Dagens unikt sammansatta 4-rätters rawfood-lunch serveras i vår ljusbeklädda matsal. Annica guidar er igenom varje rätt med sin unika smakupplevelse, och all mat har lagats med kärlek och utan stress. Vi äter i tystnad så att alla våra sinnen kan vara närvarande i smakupplevelsen.

Efter lunch fortsätter dagen med en guidad kroppsmeditation följt av vila. Sedan klär vi på oss varmt och tar oss ut på en promenad längs odlingar och fält i Wasstunas vackra landskap, och låter naturen fylla oss med ny energi. Tillbaka igen får våra sinnen än en gång njuta av nya fantastiska smakupplevelser genom några av rawfood-världens färgsprakande efterrätter.

Dagen avslutas med ett vibrerande Gongbad, där Gongarnas vibrationer får påverka kroppen och alla dess energibanor. Ljudvågorna för er varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandet. Ni ligger alldeles stilla och låter kropparna få en möjlighet att släppa alla fysiska och känslomässiga blockeringar.

Välkomna till Wasstuna för en djupare upplevelse av varandra.

Onsdag den 14 februari kl 10.00 – 15.30

Pris 1950 kr per par

Earlier Event: February 9
Restore & Reload
Later Event: February 17
Heldagsretreat