Back to All Events

PROVA YOGA KOSTNADSFRITT


Kostnadsfri Prova på Yoga för dig som ännu inte hittat till Wasstuna Yoga. Men också för dig som redan går här och tar med dig en vän som ännu inte varit här.

Yoga är ett helhetssystem för god hälsa. Med fysiska rörelser kopplade till din andning arbetar du med din kropps balans, smidighet, rörlighet och styrka. Med mentala övningar ökar du din förmåga till koncentration och avslappning. Alla kan yoga. Välkommen att boka ditt provpass under fliken boka. Skriv ett mail och berätta när du vill komma.

Schema för söndagens prova på yoga

MediYoga kl 12.00
Medicinsk Yoga - MediYoga är en terapeutisk form av Kundalini Yoga. MediYogan passar både dig som vill ha yoga som rehabilitering och dig som bara söker ett mjukt sätt att komma i balans. Den är mjuk, inkännande och samtidigt mycket kraftfull. Fysiska övningar kombineras med andnings och koncentrationstekniker. Korta enkla yogapass kombineras med djupverkande meditationer. Alla kan utöva MediYoga, även du som har fysiska begränsningar eftersom den kan utföras sittandes på stol.

Yin Yoga kl 15.00
En lugn och stretchig yogaform med fokus på kroppens bindväv, leder och ligament. Vi använder oss av ett fåtal positioner. Hemligheten ligger i att vila i ställningarna, att släppa kontrollen och låta gravitationen göra jobbet, att slappna av så mycket i musklerna att man får verkan i bindväv, ligament och skelett. En underbar yoga för stela kroppar.

Kundalini Yoga kl 19.00
Denna kurs är för dig som är nybörjare eller vill lära dig grunderna i Kundalnini Yoga som är både en vital och dynamisk yoga. Här får du lära dig de olika andningsteknikerna, kroppsställningarna, meditationerna så att du tryggt kan gå vidare till Kundalini Yoga nästa kurs. Du behöver absolut inte vara varken fysiskt vältränad, ”spirituell”, och inte heller ha utövat yoga tidigare. Övningarnaanpassas till den nivå du befinner dig på just nu. Kundalini Yoga bygger styrka, kondition och rörlighet. Skänker utövaren lugn och harmoni. En yoga form som hjälper till att skapa en större livsglädje.

Earlier Event: December 28
MELLANDAGS-YOGA
Later Event: January 15
PROVA YOGA KOSTNADSFRITT