Back to All Events

PROSPERITY

HELDAGSEVENT PÅ WASSTUNA YOGA 10.00-16.00

Lördag den 21:a januari erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då vi öppnar upp för expansion av vårt medvetande för framgång, välmående och självförverkligande. För att vara där behöver vi känna oss trygga, stabila och samtidigt öppna och flödande. Den här dagen tar oss till den platsen i kroppen.

“Prosperity is the state where you are YOU. As you vibrate your Self, everything you need shall come to you. Be your Self, and Mother Nature will serve you” Yogi Bhajan.

Ett kraftfullt Kundalini yoga pass. Följt av en lång djupverkande meditation som stärker vår medvetenhet för vår egen framgång och självförverkligande. En energigivande breathwalk längs vinterklädda ängar och odlingar. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Instrumenten skapar en djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gongarnas ljudvågor för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen. Till dessert serverar vi Svenskproducerad Gelato, gjord på traditionellt italienskt vis. Under eftermiddagen dukar vi upp yogisk fika i loungen. Pris 1250 kr.

Välkommen
Annette Wasting   

Earlier Event: January 15
PROVA YOGA KOSTNADSFRITT
Later Event: January 29
DEEP RELAXATION