Back to All Events

LÄR KÄNNA DIN ENERGIKROPP – DITT CHAKRA SYSTEM

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 17 september erbjuder Wasstuna Yoga ett djupgående 2,5 timmars långt Kundalini Yoga pass i ett enda långt flow utan pauser. I varje övning ges ett stilla tillfälle att uppfatta känslan av energiflödet i varje chakra. Övningarna hjälper till att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Vilket ger ett ökat energiflöde i hela kroppen som skapar en större harmoni och balans i livet. Dagen fortsätter med en chakra meditation. En skön färgsprakande höst breathwalk  längs fält och odlingar hjälper till att fylla på med naturens livshöjande energier.  Dagen avslutas med ännu en chakra meditation och ett helande och balanserande Gongbad. Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Vibrationerna från gongarna påverkar kroppen och alla dess energibanor.  Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar upp och vibrerar ut de som inte stödjer kroppens välmående. Gongarnas ljudvågor för oss varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandes begränsande strategier där djup avslappning som inte ens sömnen kan uppnå. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har en chans att lösas upp. Låt dig översköljas av Gongarnas kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen och yogisk fika i loungen.

PRIS 950 kr

 

Later Event: September 23
THE MYSTICAL POWERS OF SOUND