Back to All Events

THE MYSTICAL POWERS OF SOUND

VIBRATIONENS MAGISKA KRAFT. EN DJUPT AKTIVERANDE KANALISERAD MEDITATIV RESA FÖR KROPP, SINNE OCH SJÄL.

FREDAG DEN 23 SEPTEMBER KL 19.00   - 21.00        

 

Sedan urminnes tider har shamaner, mystiker, druider och gurus använt sig av vibrationer, mantran, trummor, heliga ord och berättandets magi för att resa in i sitt innersta djup, där de hämtade kraft, visdom, läkning och vägledning.

Vi har satt samman denna magiska meditations- och vibrationsresa, för att ge dig möjligheten att uppleva en meditationsform som aktiverar alla dina sinnen på djupet. Kraftfulla gongar, de fyra elementen, shaman trummor porlande vattenfall, heliga mantran, uråldriga visdoms sägner sammanvävda i en djup meditation vägleder dig på resan genom ditt hjärta, in i din själ. Denna resa är för dig som vill expandera ditt medvetande, öppna upp ditt hjärta och ge dig själv möjlighet att sammansmälta med din själs vibration.

Varmt välkommen till en resa in i din inre mystik.  

 

Du är ditt livs största tillgång och din livsvägs skapare.

Specialkomponerade av Jessica Westerlund & Annette Wasting