Back to All Events

DETOX OCH LADDA MED NY ENERGI INFÖR HÖSTEN

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 20 augusti erbjuder Wasstuna en heldag för att rena och ladda kropp och själ med ny energi. En dag för att väcka den kreativa kraften och den inre styrkan.

Ett skönt Yin Yoga pass som renar och förnyar ditt system ett vitaliserande pass.  Meditationer som stimuleraar din kreativa energi och din inre styrka. En härlig brittsommar breathwalk  längs fält och odlingar hjälper till att fylla på med naturens livshöjande energier. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Gongarna påverkar kroppen och alla dess energibanor.  Gongarna skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar upp och vibrerar ut de som inte stödjer kroppens välmående. Gongarnas ljudvågor för oss varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandes begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta oss till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har en chans att lösas upp. Låt dig översköljas av Gongarnas kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen och yogisk fika i loungen.

 

Pris 950 kr