Back to All Events

LUGN OCH RO MED YIN YOGA

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 17 december erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då tankarna ges en möjlighet att tystna och sinnet långsamt stilla sig. Upplev en kropp och själ med en större och djupare lugn och ro känsla. Kanske första steget på vägen till ett liv i större närvaro och ökad medvetenhet.

Ett lugnt och vitaliserande YIn Yoga pass följt av en lång rofylld ljusmeditation. Wasstuna hoppas på en vit gnistrande breathwalk längs snöklädda ängar och odlingar, återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Gongarna påverkar kroppen och alla dess energibanor.  Gongarna skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar upp och vibrerar ut de som inte stödjer kroppens välmående. Gongarnas ljudvågor för oss varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandes begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta oss till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har en chans att lösas upp. Låt dig översköljas av Gongarnas kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen och yogisk fika i loungen.

Pris 950 kr

Earlier Event: December 10
LUGN OCH RO KUNDALINI YOGA
Later Event: December 18
ADVENTS YOGA MED FIKA OCH JULGOTT