Back to All Events

INNER STILLNESS

HELDAGSRETREAT PÅ WASSTUNA YOGA 10.00-16.00

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 17:e juni erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då lugnet och stillheten får en möjlighet att ta plats i både kropp och sinne. Fördjupa din inre kontakt genom meditativ närvaro och guidning in i stillhet, tystnad och sann expansion.  

Ett skönt långt djupverkande KundaliniYoga pass som tar oss långt från stressen. Meditationer som tar oss till lugn, återhämtning och balans. En energigivande breathwalk i sommarens grönska, längs ängar och odlingar. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Instrumenten skapar en djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gongarnas ljudvågor för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till.

På Wasstuna bjuder vi på vegetarisk gårdsproducerad lunch i matsalen. Till dessert serverar vi Svenskproducerad Gelato, gjord på traditionellt italienskt vis. Under eftermiddagen dukar vi upp yogisk fika i loungen.

Pris 1250 kr.

Välkommen
Annette Wasting   

Earlier Event: June 9
RESTORE AND RELOAD
Later Event: June 18
DEEP RELAXATION