Back to All Events

HEALING KROPP & SJÄL

HELDAGSEVENT PÅ WASSTUNA YOGA 10.00-16.00

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 18 mars erbjuder Wasstuna en djupverkande dag för healing av både kropp och själ. En dag som ger dig möjlighet att fördjupa din inre kontakt med dig själv.

Ett kraftfullt KundaliniYoga pass som aktiverar immunförsvaret. Meditationer som stimulerar helande och ger förnyad kraft. En energigivande breathwalk längs ängar och odlingar. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Instrumenten skapar en djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gongarnas ljudvågor för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till.

På Wasstuna bjuder vi på vegetarisk gårdsproducerad lunch i matsalen. Till dessert serverar vi Svenskproducerad Gelato, gjord på traditionellt italienskt vis. Under eftermiddagen dukar vi upp yogisk fika i loungen.

Pris 1250 kr.

Earlier Event: March 12
DEEP RELAXATION
Later Event: March 31
RESTORE AND RELOAD