Back to All Events

ÖPPNA HJÄRTAT & STÄRK DIN AURA– YIN YOGA

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den26 november erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då lugnet och stillheten har en möjlighet att ta plats i kroppen. Samtidigt som närvaron och kontakten till hjärtat fördjupas och auran förstärks. Att vara i hjärtat – att känna tillit och kärlek till livet, sig själv och sina medmänniskor. I hjärtat möts det jordliga och det andliga. Här är själens boning.

Ett långt skönt långt Yin Yoga pass som stimulerar vår förmåga till kärlek, empati och harmoni, meditationer som berör, Wasstuna hoppas på en vit gnistrande breathwalk längs snöklädda ängar och odlingar, återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Gongarna påverkar kroppen och alla dess energibanor.  Gongarna skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar upp och vibrerar ut de som inte stödjer kroppens välmående. Gongarnas ljudvågor för oss varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandes begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta oss till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har en chans att lösas upp. Låt dig översköljas av Gongarnas kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen och yogisk fika i loungen.

Pris 950 kr

 

Later Event: December 10
LUGN OCH RO KUNDALINI YOGA