Back to All Events

Time For You

Wasstuna Yoga bjuder in dig till en lyxig lördag.

Wasstuna en magisk plats där du checkar ut från vardagen - för att checka in till dig själv - långt ifrån mobil, dator och vardagsrutiner. Vår önskan är att du ska få uppleva en fin stund tillsammans med dig själv, där du helt och fullt kan släppa taget för en dag. Uppleva den inre stillheten och fylla på med ny energi.

När du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Ljusinsläppet 7 meter upp låter solstrålarna spela vackert på de gamla takbjälkarna från 1800- talet. Du är varmt välkommen att checka in på Wasstuna redan kl 10.00. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Landa i soffan med gårdens egna ekologiska mynta te och frukt. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer.

Retreatet startar kl 10.30 med ett mjukt vitaliserande KundaliniYoga pass följt av en djupverkande meditation.

I vår ljusbeklädda matsal serverar vi vegetarisk lunch som är både gluten och laktosfri. Vi äter i tystnad så att alla våra sinnen kan vara närvarande i smakupplevelsen. Efter lunchen fortsätter dagen med en guidad kroppsmeditation följt av vila. Sedan klär vi på oss efter väder och tar oss ut på en breathwalk längs odlingar och fält i Wasstunas vackra landskap, och låter naturen fylla oss med ny energi. Väl tillbaka står rawfood fikat uppdukat i loungen. Till det serverar vi gårdens egna ekologiska äppelmust och te.

Dagen fortsätter antingen med en längre meditation eller ett skönt YinYoga pass som sträcker ut stela muskler och tar dig djupare in i kroppen. Dagen avslutas med ett vibrerande Gongbad. Gongarnas vibrationer påverkar kroppen och alla dess energibanor. Ljudvågorna från Gongarna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier, där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från instrumenten bära dig liksom vågor, där du surfar med. Här ges kroppen möjlighet att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar.

Med ett större lugn och djupare närvaro lämnar du Wasstuna för den här gången. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Välkommen att uppleva mer av dig själv

Kl 10.00-17.00
Pris 1250Kr

Earlier Event: December 21
Time to go within
Later Event: January 4
HelgRetreat