ROSANA FÅR EN PRESENT

Tack alla ni som skriver och berättar om era upplevelser.. En gång i månaden drar jag en eller två vinnare som får ett par vackra yogabyxor i present. Denna månad är du Rosana en av vinnarna. Tack fina du för att du delar din upplevelse om vad Wasstuna Yoga betydde för dig.

Stort tack för det fina retreatet förra helgen!. Det var fantastiskt att återigen få kliva in i den magiska miljö ni skapat på Wasstuna. Lugnet och stillheten som sköljer över en när man lägger sig på yogamattan av ull och lyssnar till kristallskålarna och gongarna är en fröjd för en heltidsarbetande, stressad småbarnsmamma. Önskar att alla skulle få en chans att uppleva ett tyst retreat med det egna andetaget i fokus och bara stänga ute allt brus för några timmar. Det gör så gott för både kropp och själ. Det här var andra gången jag besökte Wasstuna, men definitivt inte den sista! Nästa gång tar jag med mig maken också

Varmt Välkommen tillbaka Rosana

Kram Annette

present.jpg
Fredrik WastingComment