KÄRLEKSBOLLAR

Så goda så att man blir kär

Kärleksbollar.jpg

Det här ursprungs receptet kommer från min fina vän Maria. Jag har svårt att hålla mig till recept så när jag väl börjar baka så blir det ett eget skapande. Stanna upp, ta ett andetag och njut.

Ca 40 kärleksbollar

30 Färska dadlar
4,5 Dl nötter förslagsvis hasselnötter och sötmandel
1 Dl raw kakao
1 tsk vaniljpulver
Ett par nypor salt
6 msk kokosolja
2,5 Dl rostade solroskärnor
4 Kryddmått kardemumma

Mixa först dadlarna. Därefter mixar du nötterna. Mixa sedan ihop dadlarna och nötterna med alla de andra ingredienserna. Låt stå i kylen en liten stund så blir det lättare att rulla. Välj om du vill rulla dem i kokos eller behåll dem som de är. Kardemumman och de rostade solroskärnorna är det som gör dessa bollar till något alldeles extra. Därför döper jag dessa till Kärleksbollar.

Kram

AnnetteWasstuna YogaComment