MANTRAKVÄLLAR JAN, FEB OCH MARS

mia.jpg

Mantrakvällar på Wasstuna

Äntligen får vi till det dessa Mantrakvällar. Måndagagarna 29:e januari, 26:e februari och 26:e mars gastar Mia Bergroth Wasstuna och leder oss i urgamla mantran. Kvällarna är för alla, även du som inte tror att du kan sjunga. Mantrasång är ett meditativt sätt att skapa musik tillsammans. Eller för att vända på det, ett musikaliskt sätt att meditera tillsammans på. Mantra är sammansättningar av ord och ljud som ger upphov till speciella vibrationer som påverkar din kropp och ditt sinne på ett positivt sätt. I yogan har de använts för helande och självförverkligande i tusentals år. De positiva effekterna av mantrasång är många. En av dom är att du kan komma att uppleva en ny sorts avslappning och förhoppningsvis en virvlande inre glädje. Mia sätter tonen och hjälper oss andra att följa med. ”Att sjunga tillsammans ” är magiskt menar Mia och vi på Wasstuna kan bara hålla med. Vi öppnar kvällen med några enkla yogarörelser som öppnar upp runt mage och hals. Wasstuna bjuder på te och energifylld fröfralla.

Mia

Musiken har varit en stor del av Mias liv. Redan som liten upplevde hon en enorm glädje. Musiken blev allt viktigare och viktigare, hon tog steget och utbildade sig till musiklärare på Musikhögskolan. Hon har igenom åren lett ett flertal körer och orkestrar. Vi på Wasstuna är så glada att Mia vill ge oss dessa 3 unika tillfällen.

Måndag 29:e januari

Måndag 26:e februari

Måndag 26:e februari

Tid 19.00-21.00

Pris 450 kr

Wasstuna YogaComment