GONGBAD 26:e JANUARI

Gongbad 1.jpg

Premiär för Wasstunas Gongbad

Till hjälp har jag Wasstunas 9 olika Gongar, vindspel., monocord, shamantrummor, kristallpyramider, kristallskålar och de tibetanska klangskålarna.. Alla instumenten vibrerar på sin frekvens och påverkar kroppen och alla dess energibanor. samt skapar en djup avslappning. Ljudvågorna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning inte ens sömnen kan ta dig till. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från instrumenten bära dig liksom vågor, där du surfar med. Här ges kroppen möjlighet att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Efter gongbadet bjuder vi på vårt eget eklogiska mynta te och hembakta energifyllda fröfrallor.

Med ett större lugn och djupare närvaro lämnar du Wasstuna för den här gången. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Tid 18.00-20.00

Pris 490 kr

Boka under fliken boka

 

Wasstuna YogaComment