SOMMAR RETREAT 30 JULI

SOMMAR RETREAT 30 JULI -  EN DAG FÖR SJÄLVLÄKNING AV KROPP OCH SJÄL

Lördag den 30 Juli kl 10.00-16.00 en djupverkande dag för självläkning av kropp och själ.  Annette leder oss genom ett Kundalini Yoga pass som aktiverar immunförsvaret. Vi kommer få uppleva 2 kraftfulla meditationer som stimulerar självläkning och ger oss kraft. Alla kan vara med från nybörjare till mer van yogautövare.

Välsmakande ekologisk och vegetarisk lunch serveras i matsalen eller på vår nya veranda. Skön uppfriskande breathwalk längs våra ängar fyller vi på med naturens energi. Med hjälp av breathwalk ändrar vi vårt energimässiga tillstånd. 

Dagen avslutas med ett Gongbad -  
Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp.

PRIS 950 kr     

 

Fredrik WastingComment