INRE LUGN MED YIN RETREAT 9 JULI

SOMMAR RETREAT 9 JULI - INRE LUGN MED YIN YOGA
 

Lördag den 9 Juli kl 10.00-16.00. Egen tid för nå det inre lugnet. En dag för återhämtning och balansering sa att vi kan fylla på med ny energi. Med Yin Yogans hjälp går vi ett par lager djupare ner i kroppen. Känner våra blockeringar och begränsningar. Vi möter utmaningarna, så att vi kan uppleva avslappning, release och stillhet. Detta tillstånd för oss till en större närvaro, djupare medvetenhet. Hjälper oss att leva livet med större frid, kraft och kärlek. En dag för alla både nybörjare och mer erfarna yoga utövare.

Vi fortsätter dagen med en guidad kropps meditation till ljudet av porlande vattenfall.

Den vegetariska och glutenfria lunchen njuter vi av i matsalen eller ute på vår nya veranda.

Efter lunchen tar vi oss ut i naturen för en breathwalk. Vi går längs våra gröna ängar, en breathwalk speciellt utvald för dagens tema. Med hjälp av andning, fokus och yoga övningar i naturen så tar den oss till ett tillstånd så att vi lättare kan känna ett inre lugn som vilar i kropp och själ.
Dagen avslutas med ett helande Gongbad, ett bad av ljud och vibrationer. Ett ljud bad som går ner på cellnivå och hjälper till att balansera kroppens energi.

PRIS 950 kr

Fredrik WastingComment