ATT VARA I HJÄRTAT 14 MAJ

LÖRDAG 14 MAJ – ATT VARA I HJÄRTAT – YIN YOGA
KL 10.00-16.00

Den här dagen hjälper dig att känna lugnet och stillheten skönt sprider sig i hela kroppen.  Samtidigt som din närvaro och kontakt med ditt hjärta fördjupas.  Att vara i hjärtat - att känna tillit och kärlek för livet, dig själv och dina medmänniskor.  I hjärtat möts det jordliga och det andeliga. Här är själens boning. Du kommer få uppleva djupverkande Yin Yoga, meditationer som berör, återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer som tar dig bortom tid och rum.

För att hjälpa dig till en ännu större närvaro och medvetenhet serveras den vegetariska lunchen i tysthet. Maten är gårdsproducerad av gårdens egna råvaror eller närproducerade ekologiska varor.

En breathwalk längs fält och odlingar hjälper dig att fylla på av naturens livshöjande energier. Yogisk fika väntar dig när du är tillbaka. Dagen avslutas med meditation och Gongbad. Gongbad betyder att du ligger nedbäddad och badar i olika ljud – vibrationer. Vibrationerna tar dig till en plats där du kan uppleva stillhet och enhet med allt som är. Släppa stress och tankar och istället bara vara. Vibrationerna kan hjälpa dig i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Pris för denna heldag är 950 kr. Om du tar med dig en vän som ännu inte varit på Wasstuna så har ni möjlighet att dela på event priset. Ni går då båda två men betalar endast för en person.

Boka din plats på wasstunayoga.se under fliken boka

Välkommen
Annette Wasting

Fredrik WastingComment