PROSPERITY 19 MARS

LÖRDAG DEN 19 MARS
PROSPERITY  FRAMGÅNG VÄLMÅENDE SJÄLVFÖRVERKLIGANDE
KL. 10.00-16.00

För att kunna vara i vår kraft och kreativitet så behöver vi känna oss trygga, stabila och samtidigt öppna och flödande. Den här dagen tar oss till den platsen i kroppen. Yogi Bhajan gav oss både kraftfulla yoga pass och meditationer för att hjälpa oss att aktivera vår förmåga att expandera och utveckla vårt medvetande för framgång, välmående och självförverkligande.

“Prosperity is the state where you are YOU. As you vibrate your Self, everything you need shall come to you. Be your Self, and Mother Nature will serve you” Yogi Bhajan.

När du kommer till Wasstuna Yoga så väntar gårdens egna ekologiska mynta te. Landa i soffan, strosa runt i lilla yoga butiken.  Annette kommer leda oss igenom ett kraftfullt Kundalini yoga pass för nedre triangeln, i vårt chakrasystem. Följt av en lång djupverkande meditation som stärker vår medvetenhet för vår egen framgång och självförverkligande.  Den vegetariska  laktos och glutenfria lunchen serveras i matsalen. En skön breathwalk för att fylla på med naturens egna energier. För att få hjälp att släppa gammalt bagage, så vilar vi till ett längre Gongbad med 8 gongar som vibrerar igenom vår hud ända ner på cellnivå.  Dagen avslutas med en lång meditation som hjälper oss till välmående genom att öka förståelsen till att vi redan är både vackra och älskade. Välkommen till en spännande dag fylld med verktyg för självförverkligande

Vill du uppleva denna dag tillsammans med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna, så har ni möjlighet att gå två men endast betala för 1.

Pris 950 kr

Välkommen
Annette Wasting
 

Fredrik WastingComment