EN HELANDE DAG 27 FEBRUARI

LÖRDAG 27 FEBRUARI
EN HELANDE DAG
KL.10.00-16.00

Annette leder dig genom ett djupverkande Kundalini pass som aktiverar immunförsvaret. Du kommer få uppleva 2 kraftfulla meditationer som stimulerar självläkning och ger dig kraft. Välsmakande ekologisk och vegetarisk lunch serveras i matsalen. Efter lunchen väntar en skön uppfriskande breathwalk i naturens energi. Dagen avslutas med ett Gongbad. Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp.

Vill du uppleva denna dag tillsammans med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna, så har ni möjlighet att gå två men endast betala för 1.

PRIS 950 kr

 

Fredrik WastingComment