LÖRDAG 26 SEPTEMBER KL. 18.00-21.30 EN KVÄLL I TOTAL AVSLAPPNING FÖLJT AV HÖJD ENERGI

Välkommen att uppleva en annorlunda lördagkväll på Wasstuna Yoga. Loungen är öppen från 17.30. Te och energi givande snacks väntar i loungen. Du kommer få uppleva en kväll i total avslappning följt av höjd energi. Ett skönt yogapass som passar både nybörjare och mer vana yogautövare. Meditation som centrerar dig, stärker dig och hjälper dig till ökad närvaro och fokus. Vi serverar hemlagad ekologisk middag. Maten vi serverar är tillagad på råvaror från vår egen köksträdgård. Den är även laktos och glutenfri.

Efter middagen får du njuta av en fantastisk kombination av Yoga Nidra och Gongbad.


Yoga Nidra betyder ”djupare än sömn”. Yoga Nidra skapar en djup avslappning, stor uppmärksamhet och närvaro i nuet. En yogisk sömn som anses vara det mest avslappnande man kan göra inom yoga. Du sover inte utan stannar vaken och alert under ett djupt avslappnat tillstånd. Det fungerar genom liggande övningar, avslappning, andningsövningar, fokusering, känslomässiga motsatser och ett liggande yogapass för chakra systemet, ackompanjerat av gongens energivivande vibrationer. Efterföljt av ett längre Gongbad med gongar, sansula, monocord, trumma, rainsticks, kristallskålar och vindspel.

 

Efter Gongbadet laddar du hela chakra systemet med ny energi genom det urgamla mantra som anses vara essensen av alla andra mantran och vibrationer Gayatrimantrat. Stanna gärna kvar ta en kopp te och vila i upplevelsen. När du känner dig redo så lämnar du Wasstuna för hemfärd.

 

PRIS 750 kr

Erbjudande för dig som bjuder med en vän som tidigare inte varit på Wasstuna Yoga. Ni går båda 2 men betalar endast för 1. Välkommen att boka din plats till annette@wasting.se

 

Wasstuna YogaComment