ÖKAT ENERGI FLÖDE & FÖR MER BALANS OCH HARMONI I LIVET. LÖRDAG 10 OKTOBER KL. 10.30-16.00

Släpp känslomässiga och fysiska blockeringar, öka energiflödet i kroppen. Upplev mer av balans och harmoni. Detta är en dag för ökad förståelse och upplevelse av charkasystemet – vårt eget energisystem.

Einstein kanske vår främsta vetenskapsman lyckades bevisa att allt som finns, har energi, stjärnor, planeter, luft, människor och djur – allting. Och att all den energi som finns inom och runt om oss samverkar med varandra. Ordet chakra är sanskrit och betyder roterande hjul av energi.  Vi har 7 större chakra hjul i kroppen. Alla chakran är lika viktiga. Obalans i ett chakra påverkar de andra då de alla är intimt förbundna med varandra.  Allt vi tänker och allt vi gör finns i vårt energisystem, allt lagras. Genom yogan kan man rikta sin energi mot ett specifikt chakra. Obalnser kan komma upp till ytan och göra det lättare att förändra.  För varje charka vi skapar balans i, vinner vi ökad kraft och självkännedom som integreras inom oss själva och för oss vidare på vägen mot en ökad medvetenhet.

Redan från kl 10.00 finns Wasstunas nybryggda ekologiska mynta te i loungen. Det finns tid att landa i soffan, strosa runt i den lilla butiken. Dagen startar kl 10.30. Den kommer vara fylld med olika upplevelser för att hjälpa kroppen till ett mer öppet och jämnare energiflöde. Annette guidar oss igenom ett Kundalini Yoga pass som verkar direkt på de olika chakrorna följt av en lång kraftful meditation. Vi serverar ekologisk vegetarisk lunch i matsalen. Maten vi serverar är gjord på gårdens egna råvaror och är både laktos och glutenfri. Breathwalk längs ängarna för att ta del av naturens skiftningar. När vi är tillbaka väntar rawfood fika. Därefter följer Chakradhyana – med våra egna monotona röster tonar vi de olika kärnljuden för varje chakra. Vi tar hjälp av den urgamla traditionen att använda böneband Malas för att affirmera i varje chakra. Allt vi upplevt under dagen förstärks genom ett längre Gongbad. Vibrationer från gong, kristallskålar, monocord och rainstick.

Stanna gärna kvar och vila i upplevelsen i loungen eller yogasalen.  Du lämnar Wasstuna och åker hemåt när du är redo.

PRIS 950 kr

Ta med en vän som ännu inte varit på Wasstuna och ni får båda två upplevelsen men betalar endast för 1. Välkommen att boka din plats till annette@wasting.se

 

Wasstuna YogaComment