FREDAGS MYS 30 OKTOBER KL 18.00-21.30

Välkommen att uppleva en annorlunda fredag kväll på Wasstuna Yoga. Välkommen redan från kl 17.30. Te och lite energigivande snacks väntar i loungen. Kanske känns det skönt att landa i soffan efter arbetsveckan. Släppa alla måsten, andas och känna lugnet sprida sig i kroppen. Kl 18.00 guidar Annette oss igenom ett lugnt Yin yoga pass som verkligen tar oss till avslappning och närvaro. Just det här passet stimulerar hjärt- och tunntarmsmeridianerna som styr vår förmåga till kärlek empati och harmoniska förhållanden. Det är en skön yoga form som passar lika bra för nybörjare som mer vana yoga utövare. Yin Yoga är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin. En fin upplevelse att dela med en nära vän eller livskamrat. Lika bra för kvinnor som män.  

Efter yoga passet leder Annette oss vidare genom en längre meditation för hjärtat och ökad kärlek till livet och varandra. I matsalen har vi dukat upp en ekologisk vegetarisk middag. All mat är lagad på gårdens egna råvaror och är laktos och glutenfri.

Därefter följer ett längre Gongbad med ljudvibrationer från gongar, sansula, kristallskålar, rainsticks och monocord.

Stanna gärna kvar och känn stillheten och närvaron, när du känner dig redo så lämnar du Wasstuna för hemfärd.

PRIS 750 kr

Erbjudande för dig som bjuder med en vän som tidigare inte varit på Wasstuna Yoga. Ni går båda 2 men betalar endast för 1. Välkommen att boka din plats till annette@wasting.se

Wasstuna YogaComment