UPPLEV LUGN OCH RO SAMT EN DJUP NÄRVARO - 1 Augusti

KUNDALINI YOGA

MEDITATION

LUNCH

YOGA NIDRA

GONGBAD

LÖRDAG 1 AUGUSTI

Kl 11.00 – 15.00

  

Välkommen till en dag där du har möjlighet att komma till ro och uppleva en stor närvaro. Dagen startar med ett balanserande djupgående Kundalini pass, följt av en längre meditation. Dagen passar nybörjare som erfaren yoga utövare. Därefter bjuder Wasstuna Yoga på hemlagad laktosfri och glutenfri vegetarisk lunch. Maten vi serverar är ekologisk och till största del egenproducerad från gårdens egen köksträdgård. Därefter följer en rogivande Yoga Nidra. Yoga Nidra hjälper dig till en djup avslappning, stor uppmärksamhet och närvaro i nuet. En guidad meditation som skapar både fysisk, muskulär och mental avslappning.  Alla upplevelser du mottagit under dagen tar dig ännu djupare med ett längre Gongbad. Du kan sova, du kan vila, du kan slappna av och njuta. Gongarnas vibrationer når dig oavsett om du är vaken eller inte. Gongarna rensar energikanalerna från blockeringar som stör det naturliga energiflödet i kroppen.


 Till dig som bjuder med en vän som ännu inte upplevt Wasstuna Yoga så får ni uppleva detta tillsammans för priset av en, 750 kr.

Wasstuna YogaComment