GONG PUJJA MED FULLMÅNE CEREMONI FREDAG DEN 28 AUGUSTI KL 20.00 TILL LÖRDAG DEN 29 AUGUSTI KL 08.00

GONG PUJJA MED FULLMÅNE CEREMONI    
FREDAG DEN 28 AUGUSTI KL 20.00
TILL
LÖRDAG DEN 29 AUGUSTI KL 08.00

Tänk dig att vandra tillsammans med månen längs din livsväg. Att ta del av hur du kan navigera livets alla val i samklang med månens olika cykler. Låt dig omfamnas av energierna, bada i månljuset och sova till gongarnas vibrationer hela natten. En helande transformerande natt där kropp, sinne och själ kommer i samklang och hela din varelse och får stark healing och djup avslappning.

Kvällen startar med ett yoga pass för att komma till stillhet och eftertanke. En meditation för att hjälpa vårt sinne att bli klart. Därefter får vi möta Kerstin Andersson Prästinna som guidar oss igenom fullmåne ceremoni med rening, föredrag, meditation och önskningar i nuet.

En närande vegetarisk soppa i vår matsal, innan vi gör i ordning våra sovplatser för natten. Vi mediterar och sluter våra ögon till kristallskålarnas ljuva toner.

Gongarna kommer vibrera för dig hela natten. Det räcker med att lyssna på första anslaget på för att höra att vibrationerna gongen lämnar ifrån sig inte liknar andra ljud. Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp. Ljudet av gongen är det närmaste vi kan komma universums expansion. Att slappna av i gongens vibrationer är att tillåta dig själv att expandera, vara det största, bästa och vackraste du kan vara. I morgondagens ljus, väcker vi kropparna med ett par Yin Yoga övningar innan vi tar oss till matsalen för att tillsammans äta yogi frukost. Vi njuter av stillheten och de skiften som uppstått inom oss.

Välkommen önskar
Annette Wasting & Kerstin Andersson
annette@wasting.se & info@skogsmor.se

PREMIÄRPRIS 1450 KR (PRIS 1950 KR)

 

Fredrik WastingComment