Medi Yoga Tisdagar kl 13.00-14.00

Medicinsk Yoga/MediYoga är en modern, svensk-utvecklad yogaform, som tagits fram under ledning av Göran Boll i samarbete med flera av Sveriges främsta sjukhus och forskningsinstitutioner, och som tagits in i vården till patienter på sjukhus och vårdcentraler. 

MediYoga är holistisk – och ser till hela dig både fysiskt mentalt och emotionellt. Den helar, läker och hjälper dig till välbefinnande. MediYoga är en mjuk, men samtidigt kraftfull yoga. Alla kan utöva MediYoga. Även du som har fysiska begränsningar kan delta. Det går bra att utöva denna yoga sittande på stol. MediYoga passar även dig som vill ha yoga som en rehabilitering eller som mjukt önskar komma i balans.

I MediYoga kombineras enskilda fysiska övningar och ställningar, med andnings- och koncentrations-tekniker. MediYogan innebär korta och enkla yogapass som avslutas med djupverkande meditation.

Drop in 150 kr. Du meddelar med ett sms eller samtal till 070 314 8367 att du önskar en dropin plats á 150 kr. Eller boka din plats till de resterande tisdagar som är kvar innan sommaren. Då betalar du 100 kr per gång för de resterande gångerna.  Wasstuna, Norrbyvägen 14, 2 km söder om Finsta, 76292 Rimbo. .

Välkommen att boka din plats till Annette@wasting.se eller på 070-314 83 67

Fredrik WastingComment