KUNDALINI YOGA MEDITATION

LÖRDAG 21 MARS

KUNDALINI YOGA MEDITATION 
LUNCH
YOGA NIDRA 
GONGBAD

10.00 – 15.00

Du är välkommen till en hel dag i lugn och ro med en stor närvaro. Dagen startar med en balanserande djupgående Kundalini Yoga följt av en längre meditation. Sedan bjuder Wasstuna Yoga på hemlagad laktosfri och glutenfri vegetarisk lunch. Dagen fortsätter med en rogivande Yoga Nidra. Yoga Nidra hjälper dig till en djup avslappning, stor uppmärksamhet och närvaro i nuet. En guidad meditation som skapar både fysisk, muskulär och mental avslappning. Alla upplevelser du mottagit under dagen tar dig ännu djupare med ett längre Gongbad. Du kan sova, du kan vila, du kan slappna av och njuta. Gongarnas vibrationer når dig oavsett om du är vaken eller inte. Gongarna rensar energikanalerna från blockeringar som stör det naturliga prana-flödet i kroppen – det i sin tur stärker chakrorna.

Till dig som bjuder med en vän som ännu inte upplevt Wasstuna Yoga så får ni uppleva detta tillsammans för priset av en, 750 kr.

Välkommen att boka plats med ett mail till annette@wasting.se eller via 
WASSTUNA YOGA
Annette Wasting
070 314 8367

Fredrik WastingComment