PROSPERITY FRAMGÅNG VÄLMÅENDE SJÄLVFÖRVERKLIGANDE LÖRDAG DEN 2:A JANUARI 10.00-14.00

LÖRDAG DEN 2:A JANUARI 10.00-14.00

För att kunna vara i vår kraft och kreativitet så behöver vi känna oss trygga, stabila och samtidigt öppna och flödande. Den här dagen tar oss till den platsen i kroppen. Yogi Bhajan gav oss både kraftfulla yoga pass och meditationer för att hjälpa oss att aktivera vår förmåga att expandera och utveckla vårt medvetande för framgång, välmående och självförverkligande.

“Prosperity is the state where you are YOU. As you vibrate your Self, everything you need shall come to you. Be your Self, and Mother Nature will serve you” Yogi Bhajan

Välkommen redan 9.30. I loungen väntar Wasstunas egna ekologiska mynta te. Landa i soffan eller strosa runt i lilla yoga butiken. Dagen startar kl 10.00. Annette leder oss igenom ett kraftfullt Kundalini yoga pass för nedre triangeln i vårt chakrasystem. Följt av 11 minuter djupverkande meditation som stärker vår medvetenhet för vår egen framgång och eget självförverkligande.  För att få hjälp att släppa gammalt bagage, så vilar vi till ett längre Gongbad med 8 gongar som vibrerar igenom vår hud ända ner på cellnivå. Strax innan lunch njuter vi av en meditation som hjälper oss till välmående genom att öka förståelsen till att vi redan är både vackra och älskade. Lunchen serveras i matsalen och maten är både laktos och glutenfri. Allt vi serverar kommer mestadels från gårdens egen köksträdgård.

Välkommen att uppleva, utveckla och njuta mer av dig själv på Wasstuna Yoga. 

För dig som tar med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna Yoga så har ni möjlighet att dela eventet. Ni går då 2 för priset av en.

Pris 750 kr

Boka plats med ett mail till annett@wasting.se

Fredrik WastingComment