ENERGI FLÖDE FÖR BALANS OCH HARMONI I LIVET. LÄR KÄNNA DITT EGET ENERGISYSTEM LÖRDAG 30 JANUARI KL. 9.30-16.00

LÖRDAG 30 JANUARI KL. 9.30-16.00

Med hjälp av ett 2,5 timmars Kundalini yoga pass i ett långt skönt flow utan pauser som hjälper oss att uppfatta energiflödet i varje chakra. Släpper vi känslomässiga och fysiska blockeringar och ökar energiflödet i kroppen. Upplever mer av balans och harmoni. Detta är en dag för ökad förståelse och upplevelse av charkasystemet – vårt eget energisystem. Alla kan vara med från nybörjare till mer van yoga utövare. Du upplever dagen från där du är.

Einstein kanske vår främsta vetenskapsman lyckades bevisa att allt som finns, har energi, stjärnor, planeter, luft, människor och djur – allting. Och att all den energi som finns inom och runt om oss samverkar med varandra. Ordet chakra är sanskrit och betyder roterande hjul av energi.  Vi har 7 större chakra hjul i kroppen. Alla chakran är lika viktiga. Obalans i ett chakra påverkar de andra då de alla är intimt förbundna med varandra.  Allt vi tänker och allt vi gör finns i vårt energisystem, allt lagras. Genom yogan kan man rikta sin energi mot ett specifikt chakra. Obalnser kan komma upp till ytan och göra det lättare att förändra.  För varje charka vi skapar balans i, vinner vi ökad kraft och självkännedom som integreras inom oss själva och för oss vidare på vägen mot en ökad medvetenhet.

Redan från kl 9.00 finns Wasstunas nybryggda ekologiska mynta te i loungen. Det finns tid att landa i soffan, strosa runt i den lilla butiken. Dagen startar kl 9.30. Den kommer vara fylld med olika upplevelser för att hjälpa kroppen till ett mer flödande energi. Annette guidar oss igenom ett långt skönt Kundalini yoga pass. Passet är 2,5 timmar långt i ett skönt flöde utan pauser. Passet verkar direkt på de olika chakrornas energifält. En lång skön vila till ljudet av vågor som mjukt rullar in mot stranden, följt av en kraftfull meditation som tar oss till större medvetenhet.

Vi serverar ekologisk laktos och glutenfri lunch i matssalen. Maten vi serverar är till stor del gjord på gårdens egna råvaror. 

Breathwalk för att ta del av naturens skiftningar och vibrationer. När vi är tillbaka väntar rawfood fika och varmt te.

Därefter följer Chakradhyana – med våra egna monotona röster tonar vi de olika kärnljuden för varje chakra. Mediterar och njuter av ett längre Gongbad. Gongbad har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongarnas vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem. Gongarna vibrerar ända ner på cellnivå. Gongarna har förmåga att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där du kan uppleva en enhet med allt och en djup avslappning.

För dig som tar med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna Yoga så har ni möjlighet att dela eventet. Ni går då 2 för priset av en.

PRIS 950 kr

Välkommen med din bokning till annette@wasting.se

Fredrik Wasting1 Comment