YIN YOGA MANTRA MEDITATION MIDDAG GONGBAD 4 DECEMBER

YIN YOGA
MANTRA MEDITATION

MIDDAG

GONGBAD

FREDAG 4 DECEMBER
KL 18.00-21.30

  

Du är välkommen redan från kl 17.30. Kanske känns det skönt att landa i soffan efter arbetsveckan. Släppa alla måsten, andas och känna lugnet sprida sig i kroppen. Wasstuna Yoga en fristad i en magisk miljö. Vi bjuder på te och lite energigivande snacks i loungen.

Annette leder dig igenom ett skönt Yin Yoga pass. Ett pass som tar dig till djup avslappning och närvaro. Passet är extra bra om du känner att det är en hel del som snurrar, har svårt att komma till ro, då du har ont i kroppen och känner stress. Yin Yoga är en skön yoga form som passar lika bra för nybörjare som mer vana yoga utövare. Yin Yoga är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin. En fin upplevelse att dela med en nära vän eller livskamrat. Lika bra för kvinnor som män.

I matsalen har vi dukat upp en god vegetarisk ekologisk middag. All mat är lagad på gårdens egna råvaror. Den är både laktos- och glutenfri.

Efter middagen får du njuta av ett ”Gongbad”. Gongbadet har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem. Den kan lösa upp spänningar, blockeringar, stimulera cirkulationen, och den sägs vibrera ända in på cellnivå.

Gongen har förmåga att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där du kan uppleva en enhet med allt och en djup avslappning.

 

Stanna gärna kvar och känn stillheten och närvaron, när du känner dig redo så lämnar du Wasstuna för hemfärd.

Till dig som bjuder med en vän som ännu inte upplevt Wasstuna så får ni njuta av detta tillsammans för priset av en, 750 kr. Välkommen att boka din plats till annette@wasting.seFredrik WastingComment