HELDAG 19 DECEMBER

KUNDALINI YOGA

MANTRA MEDITATION

YOGA NIDRA

GONGBAD

LUNCH

LÖRDAG DEN 19 DECEMBER

KL 10.00-14.00

 

 

Välkommen till en dag på Wasstuna Yoga. Kanske extra skönt nu när julens alla aktiviter står för dörren. På Wasstuna kommer du att få uppleva lugn och ro, en fristad i magisk miljö.

 

Vi startar med ett balanserande djupgående Kundalini pass. Det passar lika bra för nybörjare som mer vana yoga utövare. Ett pass som hjälper oss att hitta glädjen, tilliten och lugnet och vi fortsätter med en stämningsfull mantra meditation. Annette guidar oss vidare så att vi får uppleva Yoga Nidra. Yoga Nidra betyder djupare än sömn. Den tar oss till en djup avslappning, stor uppmärksamhet samt närvaro i nuet. Denna guidade meditationen skapar både fysisk, muskulär och mental avslappning. 

 

Alla upplevelser vi mottagit under dagen tar oss ännu djupare med ett längre Gongbad. Vi kan sova, vila, eller slappna av och njuta. Gongarnas vibrationer når oss oavsett om vi är vakna eller inte. Gongarna rensar energikanalerna från blockeringar som stör det naturliga prana flödet i kroppen – det i sin tur stärker chakrorna.

 

Efter denna djupverkande upplevelse bjuder Wasstuna Yoga på en god vegetarisk ekologisk laktos- och glutenfri lunch i matsalen.

 

Till dig som bjuder med en vän som ännu inte upplevt Wasstuna Yoga så får ni uppleva detta tillsammans för priset av en, 750 kr.

 

.

Välkommen att boka plats med ett mail till annette@wasting.se

Fredrik WastingComment